Kurum Adı : Türközü Oğuzhan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
WEB Adresi : http://oguzhaneml.meb.k12.tr
Adres : Türközü Mah. 430.Sok. No1 Mamak/Ankara

VİZYON
“Biz geleceğe güven ile bakan, köklü bir tarihi olan büyük bir aileyiz.“ sloganı ile yolda çıkan ekibimizin amacı; tüm paydaşlarımız ile maksimum işbirliği yaparak, eğitim teknolojilerini ve çağdaş eğitim metot ve materyallerini kullanarak eğitim süreci boyunca başarıya ulaşmanın ötesinde, mükemmeli gerçekleştirmektir.

MİSYON
Kurumumuzda Eğitim - öğretim ve Yönetime İlişkin İşlemleri; Türk Millî Eğitiminin amaç ve ilkeleri ile kalkınma plânlarındaki politika ve hedeflere uygun olarak yürütmek, evrensel değerler doğrultusunda uluslararası meslekî niteliklere sahip insan gücünün yetiştirilmesini sağlamaktır.

Öğretmen Sayısı :
Öğrenci Sayısı :

Derslik Sayısı : Atölye-İşlik Sayısı :
Fen Laboratuarı Sayısı : BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı :
Isınma Şekli : Doğalgaz
Öğretim Şekli : Tam Güm-Tam Yıl
Ders Başlama ve Bitiş Saati : 08:15-17:00
Misafirhane
Bina Kodu : İnternet Bağlantısı :

LOJMAN BİLGİLERİ
Lojman Sayısı :
Lojman Bilgisi : Doğalgaz Isıtmalı

YERLEŞİM YERİ BİLGİLERİ
İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : Kızılay 5 km, Mamak Merkeze 3 km
Ulaşım : Ulustan Minibüs, Kızılaydan Otobüs
Yerleşim Yeri Bilgisi : Okulumuz arazisi hazineye ait olup 27.035 m2 kullanım alanına sahiptir. Betonarme olarak 2 atölye binası 24 derslikli eğitim binası ve 10 daireli lojman binası bulunmaktadır. Isınma şekli kalorifer olan okulumuzda 2006 aralık ayından itibaren doğalgaz dönüşümü yapılmıştır.